AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÉS ÚJONNAN ÉPÜLŐ

Tengerparti lakások

KEDVEZŐ ÁRON

Olyan tengerparti ingatlant keresel, ahol mindig friss a levegő, kellemes az éghajlat és egészségtudatosan élhetsz?

Eladó lakások toronyházban

Iskele – Long Beach

Ez a gyönyörű tengeri panorámával rendelkező stúdió lakás frissen lett bútorozva és gépesítve. A kiváló műszaki állapotban lévő épület modern nyílászárókkal felszerelt. Közvetlen környezetében medencék, boltok, éttermek, sport bár található, 150 méterre a tengerparttól. Jelenleg üzemeltetés alatt áll és szeptemberig végig kiadva rövid távon. 31 nm + 3nm erkély.
Ára: 120.000 Font

Villa a tengerpart küszöbén

Estepente K-Villák

A Kengsinton cég villa projektje fantasztikus környezetben helyezkedik el, a tengerparttól valóban csak méterekre. A villák mellett közvetlenül medence várja az ott lakókat. Hatalmas ablakain keresztül páratlan kilátás és hangulat fogad. Két hálószobával és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A 108 négyzetméteres beltéren felül 35 négyzetméter terasz is megtalálható.
Ára: 310.000 Font

Lakópark a nyaralóközpontban

Nyugat – Kirénia

Az Evergreen építtető Aphrodité nyaraló központja több szempontból is különlegesség a szigeten. Széleskörű Wellness központján felül egy modern kórház is közvetlen környezetében épül a John Hopkins Egyetem mentorálásával. A kórház szépészeti műtétekre specializálódik (Plasztika, bőr sebészet, hajbeültetés, stb…), így a nyári szezonon felül a téli hónapokra is számítanak ide látogatókra. Yacht kikötője és szolgáltatásai páratlan lesz a sziget északi oldalán. Itt ez a kis stúdió lakás, naplementére néző erkéllyel. 
Ára: 61.200 Font